Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

3D такси състезание

Още от ранна възраст хората нямат търпение да се научат да управляват автомобил. 3D такси състезаниеТова важи преди всичко за момчетата, така че те със сигурност разцъкват многобройните игри с коли. По този начин те се превъплъщават в най-добрите пилоти от Формула 1 или друго рали състезание. 3D такси състезание е не по-малко вълнуваща от всяка друга игра с коли. И тук състезанието е изключително напрегнато и оспорвано и няма нищо сигурно до преминаване на финалната линия. Проявете се като най-добрия таксиметров шофьор и задминавайте уверено своите конкуренти преди края на ралито. Колкото по-дълго задържите преднината си, толкова по-голям шанс има да спечелите.

Добрите шофьори се проявяват най-вече когато пистата е трудна и има много завои. За никого няма да е проблем да управлява колата в права линия, така че това не е признак че сте добър геймър при игрите с коли. В 3D такси състезание пистата е изключително разнообразна и изпълнена с остри завои. Трябва да проявите истински професионални шофьорски умения, в противен случай ще изгубите контрол над управлението на таксито. Впуснете се в луда и незабравима гонка и докажете, че сте най-добрият участник в рали състезанието.

Няма по-добър начин за разпускане от играенето на игрите с коли, защото те пренасят геймърите в различен свят. Тръпката от спечелване на състезанието и трупането на повече точки е нещо, което всеки геймър би искал да изпита. Поради тази причина във всеки сайт за игри има и такива с коли, които несъмнено са едни от най-атрактивните и интересните. 3D taxi racing предлага на геймърите гарантирано добро настроение и неповторимо и вълнуващо рали състезание.

 

 

Подобни игри