Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Шериф Рейдж

Всеки е гледал поне няколко уестърна по телевизията и знае добре какво представляват този тип филми. Шериф РейджИграта Шериф Рейдж е много подобна на филмите, които сте гледали. Когато малко градче е окупирано от банда нашественици, те започват да тероризират неговите жители. Междувременно Шериф Рейдж се изправя на пътя им, за да защити своите съграждани. В резултат на това започват масови престрелки в продължение на дни, като с всеки изминал ден бандитите стават все по-силни. Влезте в ролята на Шериф Рейдж и накарайте злосторниците да съжаляват за стореното. Купувайте си оръжие от оръжейния магазин, за да се снабдите с много муниции.
В тази игра може да избирате от обикновен револвер до картечница, която буквално помита противника. Тя обаче струва по-скъпо, така че в първите дни няма как да разполагате с нея. Ако обаче сте истниски и добър шериф, дори с обикновен револвер вие би следвало да накажете бандата. Помогнете на жителите на градчето да заживеят отново спокойния живот, на който са свикнали. Избийте всички бандити като не пестите от патроните си.
Най-важното за всеки шериф е да опазва реда и спокойствието в града. Шериф Рейдж е точно това, което се очаква да бъде – смел и безстрашен пазител на закона, който винаги ще защитава своите съграждани. Забавлявайте се с играта, защото тя в действителност е много динамична и развлекателна. Тя скоро ще стане ваша любима и ще искате постоянно да я играете. Помогнете на Шериф Рейдж да спаси градчето и да заслужи признателността  и уважението на хората. Впуснете се в най-кървавата престрелка, състояла се в дивия запад.

Подобни игри