Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Царят на шурикена

Царят на шурикена е игра, която със сигурност ще стане ваша любима, ако я играете продължително. Царят на шурикенаВсеки знае за нинджите – безстрашни войни, които владеят много бойни изкуства. В тази игра обаче вие сте от другата страна и трябва да водите битка с нинджите. Едно от техните многобройни оръжия е шурикенът, който е смъртоносен. Хвърляйте шурикени по непрекъснато нападащите ви нинджи и не им позволявайте да се приближат прекалено близко. Ако това стане, със сигурност ще бъдете убити. Има както добри, така и лоши нинджи и в този случай вие сте от добрите. Сразете врага, като демонстрирайте по-добри бойни умения от неговите.

Царят на шурикена е изключително вълнуваща и развлекателна игра. Бъдете истинска нинджа и участвайте в кървавата битка с шурикените. Докажете, че вие сте призван да бъдете цар на шурикена (Shuriken assault). Колкото и многоброен да е противника, по-бързите ви рефлекси ще помогнат да го победите. За нинджите числеността няма значение – те винаги са готови за дълга и продължителна битка. Станете част от живота на тези войни и усетете атмосферата на водените от тях боеве. Покажете завидни майсторски умения с боравенето на шурикен и откажете противника от всякаква съпротива.

Не е лесно да бъдете цар на шурикена, играта ви предоставя тази възможност. Тя определено ще ви зареди с екшън, динамика и добро настроение. Всеки е гледал много екшън филми с нинджи, които винаги са вълнуващи и наситени с невероятни обрати. За цярят на шурикена няма нищо по-лесно от това да срази мвогочисления враг, за да защити титлата си. Впуснете се в луда битка, от която дъхът ви секва.             

Подобни игри