Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Хитстик 3

Хитстик е една от най-популярните игри със стрелба. Хитстик 3За това убедително говори фактът, че тя се състои от поредица серии, като всички те са изключително интересни. Хитстик 3 (Hitstick 3)  не прави изключение и също се радва на  изключителен интерес. Както деца, така и възрастни хора истински се забавляват, когато я играят. Тя е добър начин за разпускане през свободното време, при това напълно ефективно. Като деца всички мъже вероятно са си играели с детски оръжия и са се разделяли на банди.

В тази игра целта е да елиминирате всички терористи, като минавате всяко следващо ниво. Геймърите имат възможност да избират различни оръжия, което е още една причина геймърите да я харесват толкова много.Може да избирате от пистоети, пушки и автомати. На което и от оръжията да сте фен, няма начин играта да не ви допадне. Хитстик 3 ще ви донесе много динамика и екшън, каквато е и главната цел на всички игри със стрелба.

Впуснете се във вълнуващата битка с неприятелите, които значително ви превъзхождат по численост. Това обаче не означава, че ще се справят с вас. Докажете своите професионални умения по стрелба и избийте до един терористите. Най-добре се стремете да ги целите в главата, защото така те умират директно. От друга страна няма да хабите куршумите си и ще ги съхраните за другото ниво, което със сигурност ще е по-трудно. Хитстик 3 – това  е играта, от която се нуждаете. Няма начин да не сте я разцъквали, ако сте истински и добър геймър. Всички те търсят забавление и разтоварване,  а игрите със стрелба ги дават в най-пълна степен. С Хитстик 3 вие определено ще станете добър стрелец и без проблем ще елиминирате всички терористи, които са превзели сгради и други различни обекти.          

Подобни игри