Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Рамбо снайперист

Играта Рамбо снайперист безспорно е една от най-харесваните игри поради известността на героя. Рамбо снайперистВсички са гледали телевизионната филмова поредица за Рамбо и знаят за неговите бойни умения и способности да уцелява в много тежки условия. В играта Рамбо отново е в джунглата срещу многобройния враг и води люта битка с него. Помогнете да му да елиминира всички противници със снайпера и така да уцелее. Играта е подходяща за всички, които са любители на войната и стрелбата. Повечето сайтове за игри със сигурност предлагат Рамбо снайперист на потребителите, защото всички те я харесват много.

Една от най-трудните военни мисии е тази със снайпер. Присъеденете се към Рамбо и покажете професионални стрелкови умения, които не дават никакви шансове на противника. Бъдете най-добрия снайперист в джунглата и спрете вражеската атака. Трябва освен да стреляте точно, така също и да зареждате снайпера максимално бързо. За професионалиста снайперист това не е трудно, а Рамбо безспорно е такъв. Впуснете се във вълнуваща битка в джунглата, където оцеляват тези с повече търпение и добри умения по стрелба.

Непременно ще харесате Rambo the sniper още когато я играете за пръв път. Тя ще ви предложи всичко, което е характерно за военните игри. Наситена е с екшън и приключение, които винаги съпътстват и Рамбо. Присъеденете се към него и станете истински снайперистки екип, от който врага да трепери винаги. Разбийте вражеските редици и печелете максимален брой точки. За кратко време играта ще стане ваша любима и вие непрекъснато ще искате да я играете. Любители на военното изкуство, Рамбо ви очаква за вълнуващи битки и приключения.   

 

 

Подобни игри