Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Пухкави топки

Игра "Пухкави топки" (Woobies Leicht) - е идеалното развлечение за скучното свободно време или за излизане от прекалено напрежение! Целта в играта е да съберете три или повече еднакви топки допрени една до друга и ще ги премахнете от полето за игра. Пухкави топкиИграта приключва успешно, когато премахнете всички топки от полето.  Графиката и е доста забавна  и отпускаща без някакви излишни напрягащи сцени.

Игра "Пухкави топки" (Woobies Leicht) - се състои от няколко нива. Колкото повече нива минавате, толкова повече ще стават топките по цвят и ще е по-сложно за минаване на нивото. Имате и бонус топки, които се взривяват и премахват всички други топки в близост до нея. Тази игра е проста за игра и в същото време е грабваща и забавна.

Игра "Пухкави топки" (Woobies Leicht) - е много подходяща и за най-малките ни приятели,. В нея няма излишно насилие и освен забавният и характер тя е полезна за развиването на логичното мислене и цветоусешането. Много деца я предпочитат за забавление в свободното си време.

Подобни игри