Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Пустинен боец 2

Пустинен боец 2 е изключително напрегната и динамична игра, която е предизвикателство за всички любители на стрелбата. Пустинен боец 2В нея вие трябва да оцелеете в пустинята в продължение на няколко дни, докато дойдат подкрепленията. През това време врагът ви обкръжава от всички страни и се заформят военни, изключителни по своя характер битки. С всеки следващ ден вражеските части стават по-силни, но паралелно с това вие имате шанс да си купувате мощни оръжия. Така че ще влезете в ролята на истински пустинен боец, който няма намерение да предава базата без бой.

Бъдете безстрашният и смел войник, който винаги сте искали да станете. Използвайте разумно вашите оръжия и се стремете винаги да имате достатъчно. Не позволявайте на врага да се приближава прекалено близко, защото така шансът да ви улучи смъртоносно е много голям. За повече сигурност целете противника в главата, защото така той ще падне почти веднага. Всички, които са играли първата част на Пустинен боец, със сигурност харесват и продължението на играта. Изживейте отново военните битки и усетете атмосферата на бойното поле. Докажете своите качества и останете жив до пристигането на помощните части.

Всеки геймър харесва игрите със стрелба, а Пустинен боец 2 (Desert rifle 2) e точно това, от което се нуждаете. Водете люта битка с врага, използвайки най-добрите оръжия. Въоражен с автомат или пушка, добрият пустинен боец с лекота ще се справи с тежкото положение и ще излезе невредим от него. Станете част от най-яките военни битки, водили се някога в пустинята. Доставете си много емоции и екшън и заслужете медал за храброст.

Подобни игри