Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Престрелка в дивия запад

Престрелка в дивия запад е само една от многото уестърн игри, които се радват на изключително голям интерес. Престрелка в дивия западИграта е изключително интересна, тъй като се изправяте пред различни противници. Тествайте стрелковите си умения с револвера и докажете, че сте пълновластен господар на дивия запад. В Престрелка в дивия запад бързото боравене с револвера е от изклчително значение, защото в противен случай ще бъдете убит. Не позволявайте това да се случи и елиминирайте бандитите. Впуснете се в луди престрелки из дивия запад, където оцеляват само най-добрите.

В дивия запад винаги е имало добри и лоши. Лошите каубои непрекъснато създават проблеми и тероризират невинните хора. В тази игра ситуацията е подобна. Влезте в ролята на добрия каубой, който раздава правосъдие с револвера си и така оттървава хората от нашествениците. Трябва да се справите с обирджии на банка, както и с многочислена банда. Бандитите вероятно си мислят, че са се измъкнали, но всъщност са си направили погрешни сметки.

Игрите от типа уестърн винаги имат изключителен заряд и са обект на постоянен интерес от геймърите. Престрелка в дивия запад ще ви пренесе в света на каубоите, конете и револверите. Животът ви зависи единствено от умението да боравите с револвера, което е единственото оръжие. Така че ако сте любители на каубоите и обичате масовите престрелки, играйте Престрелка в дивия запад (Wild west shoot out). Тя ще ви даде екшън и много емоции. Играта фигурира в почти всеки сайт за игри, което убедително показва интересът към нея от страна на милионите геймъри по целия свят.

 

Подобни игри