Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Лудото ченге от Маями

Лудото ченге от Маями също е игра с коли, при това много яка. Лудото ченге от МаямиВпуснете се в луда гонка по улицата, но внимавайте да не се блъснете в съседните коли или в дупките по магистралата. Бъдете лудо, но добро ченге, което винаги се стреми да помогне. Като истински полицай докажете своите качества и умело маневрирайте между другите коли. Станете „лудото ченге на Маями”, към което всички ще изпитват респект и страхопочитание.

В многобройните сайтове за игри има много такива с автомобили. Crazy cop Miami със сигурност е любима на много хора, защото е динамична и напрегната. Никога не е лесно да се кара в задръствания и с много дупки по улиците, но добрите ченгета безпроблемно се справят с това предизвикателство. Използвайте стрелките, за да правите необходимите маневри и така че да не катастрофирате. В противен случай трябва да почвате отначало и така губите време.

Ако искате да сте на мястото на лудото ченге от Маями, още сега започнете да разцъквате играта. Бъдете ченгето, което добрите обичат и от което лошите се страхуват. Играта ще ви зареди с много положителни емоции и вие трудно ще станете от компютъра, защото непрекъснато ще искате да играете отново. По принцип към игрите с коли винаги е имало огромен интерес. Лудото ченге от Мями (Crazy cop Miami) не прави изключение и дори е много по-интересна от други игри в същата категория. Карайте полицейската кола по улиците на града и респектирайте другите с присъствието си. Така ще станете най-лудото и добро ченге, което Маями някога е имало.

Подобни игри