Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Кралска престрелка

Кралска престрелка (Bush royal rampage) е игра, която вдига адреналина на геймърите. Кралска престрелкаПрезидентът Буш и Кралицата са нападнати от терористи, като охраната е обезвредена. Нападателите заплашват да убият и тях, но те допускат сериозна грешка. Буш е въоражен и няма намерeние да се предаде така лесно. Кралицата също има оръжие, така че сега предстои много яка престрелка. Терористите са навсякъде – в съседни сгради, зад автомобили и автобуси. Целта е да ги елиминирате, за да спасите Буш и Кралицата.

Внимавайте да не уцелите случаен очевидец, защото това отнема точки от резултата. Покажете професионални стрелкови умения и премахнете терористите от града. Играта действително ще ви хареса, защото през цялото време няма време за отдих. Веднага щом убиете няколко терористи, трябва да се придвижите напред. Там ви очакват другите нападатели, които ще направят всичко възможно да ви елиминират. Не им позволявайте това да стане и докажете, че неслучайно Америка е най-силната страна.

Кралска престрелка е подходяща за всички, които са любители на стрелбата и екшъна. Дори и да я превъртите, веднага ще ви се прииска да я играете отново. Впуснете се във вълнуващото приключение на Буш и Кралицата и им помогнете да убият терористите. По улицата ще има фотографи, които заснемат масовата престрелка, а също и полицаи, които стрелят заедно с вас. Но спасяването на американския президент и кралицата зависи само от вашите умения по стрелба. Тази игра вероятно присъства в повечето сайтове за игри, тъй като е популярна сред малки и големи. Ако искате да прекарате добре свободното си време, Bush royal rampage ще ви помогне да го направите.

Няма нищо по-забавно от игрите със стрелба, защото във всеки един момент ситуацията коренно се променя. Така че внимавайте да не губите много точки, като застреляте случаен минувач в играта или пък допуснете да ви убият. Кралска престрелка е изключително интересна и динамична и е една от многото игри, направени с участието на президента Буш.

Подобни игри