Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Инвазия в Северна Корея

Инвазия в Северна Корея е още една от многото военни игри, които сайтовете предлагат за многобройните си потребители. Инвазия в Северна КореяМежду другото игрите с военен характер са атрактивни както за млади, така също и за възрастни хора. Инвазията в Северна Корея представлява изключителна по характер военна игра, в която с всяко следващо ниво трябва да убиете по-голям брой войници. Това никак не е лесно, тъй като те непрекъснато стрелят по вас. Внимавайте да не бъдете убит и се стремете да ги елиминирате преди те да успеят да направят същото с вас.

                Задължително взимайте помощните елементи, които парашутите спускат за вас. Така вие ще поддържате здравето си на добро ниво и ще съумеете да продължите воденето на успешна битка. Освен това Инвазия в Северна корея е игра, в която може да сменяте оръжието си при желание от ваша страна. Така ще стреляте не само с пистолет, но също с пушки, автомати и др. С по-мощните и силни оръжия шансът да сразите врага напълно е значително по-голям. Почувствайте невероятната атмосфера на бойното поле и докажете качествата си на безстрашен и силен войн. Сразете вражеските корейци и докажете защо именно Америка е най-силната държава във военно отношение.

                Благодарение на Invading North Korea вие ще се превърнете в смел войник и отличен стрелец. Не оставяйте никакъв шанс на врага и сразете напълно неговите редици. Поради разнообразният арсенал, с който разполагате, това няма да е особен проблем. Така че не се страхувайте от масовата престрелка, която неминуемо ще последва. Макар и превъзхождащ значително в числено отношение, вие разполагате с по-качествени оръжия, които ще ви помогнат да победите.

 

Подобни игри