Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Екшън игри

Екшън игри е специялно подбрана категория, в която се намират игри с екшън от най-разнообразен характер. Ние от Топ игри не сме пропуснали категория 'екшън игри', която е една от най-търсените, най-яки и играни категории с игри!

С игри от категория 'екшън игри' може да разтоварите цялото напрежение натрупано във вас. Може да стреляте на воля, да раздавате юмруци, да се държите дивашки. В категория 'екшън игри' ще намерите много игри изпълнени с насилие и екшън под обстрел и огън.

Жанровете игри в Интернет са много, като екшън игри е популярен сред геймърите от цял свят. Това е напълно нормално, защото много хора са почитатели на стрелбата и бързото действие. Те с удоволствие винаги гледат филми по телевизията, които са с участието на известни екшън актьори. Едва ли има някой от вас, който поне веднъж да не е гледал сериите с Рамбо или Джон Маклейн. Също като филмите и екшън игрите са пълни с кървави битки и масови престрелки, в които оцеляват тези, демонстриращи по-бърза и точна стрелба и навременни рефлекси. Ако искате поне за известно време да бъдете като Терминатор или въобще такъв, който раздава правосъдие, екшън игрите дават тази уникална възможност. Насладете се на жестоки престрелки и битки и изберете своето любимо оръжие, с което боравите най-умело. С всеки изстрел елиминирайте ваш противник и така внесете смут и дезориентация в редиците на противника. Това определено ви дава преимущество, защото, дори и превъзхождащ многократно в числено отношение, той ще изпита известна паника, от която трябва да се възползвате. Усетете екшъна в кръвта си и бъдете досущ като вашите любими филмови герои.

Нека екшънът да ви завладее и се превърнете в най-смелия екшън героя в игрите на 'Топ игри'.

Прочети още...