Времето на танковете (Tank rush)

Топ Игри ОРГ - играй най-яките игри в БГ

Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Времето на танковете (Tank rush)

Игра "Времето на танковете" (Tank rush) -е военна игра, в която водите битка между танкове, колкото по-високо ниво отивате, толкова повече ще стават противниците ви и ще трябва да се борите с повече танкове. Времето на танковете (Tank rush)Снарядите рикошират от стените, за това внимавайте от рикоширащи снаряди да не ви изненадат и поразят.

Игра "Времето на танковете" (Tank rush) - ще ви вкара в славни битки между танкове. Всичко е във ваши ръце и само вие и вашите действия са решаващи кой ще победи в битките. Не пестете снаряди, но и се опитвайте да се насочите правилно, защото колкото повече се бавите с поразяването на врага, толкова шанса ви за победа е по-малък.

В игра "Времето на танковете" (Tank rush) - управлявайте танка със стрелките, а оръдието с мишката. Изстрелвайте повече снаряди, за да затрудните враговете си и да немогат да се измъкнат от вашата атака. Подбирайте си правилно позицията, от която да изстрелвате снаряда на танка, за да имате възможност да избягате лесно, ако врага също ви обстрелва. Подбирайте позиция за изстрел, като гледате да няма нежелани препятствия пред снаряда ви и той ще достигне целта си!

Подобни игри