Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Война срещу тероризма

В играта Война срещу тероризма вие сте част от спасителен отряд, който трябва да изпълни четири мисии. Война срещу тероризмаВсички те са изключително напрегнати и опасни. За да уцелеете, трябва да демонстрирате неоспорими стрелкови умения. Единственият ви шанс е да елиминирате всички терористи. Бъдете безстрашен командос, който може да се бие дори в изключително тежки условия. Изберете своето оръжие и преживейте най-страховитите мисии. Внимавайте да не убивате невинни хора, защото това отнема токчки от вашия краен рекорд. Война срещу тероризма е типична игра със стрелба, в която оцеляват само истинските професионалисти.

Бъдете част от американските командоси, чието ежедневие е запълнено от изпълнението на опасни по своя характер мисии. Нахлуйте в метрото, където терористите са заплашили да взривят бомба и след това атакувайте превзетото от други терористи селце, за да освободите неговите жители. Водете истинска война срещу тероризма и докажете, че неслучайно сте част от най-добрия спасителен отряд в света. С война срещу тероризма адреналинът винаги ще е вдигнат и ще изпитате голямо вълнение. Изпълнете успешно всички мисии, за да получите медал за изключителна храброст и заслуги.

Унищожете врага максимално бързо, като не му оставите никакво време за съпротива. Стреляйте максимално точно и така терористите ще умират веднага. Стремете се също така да пестите патроните си, защото има вероятност да нямате още за зареждане. Спасявайте заложниците в най-страховитата Война срещу тероризма (War on terrorism) и изпълнете мисиите, от които дъхът ви несъмнено ще спре. Покажете, че заслужавате своето място в спасителния отряд, който винаги идва и предотвратява опасността на време.

Подобни игри