Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Варварска атака

Игра "Варварска атака" (Barbarian onslaught) - ще ви отведе във времена на варвари мечове, брони и смели мъже, рискуващи живота си за едната чест. Варварска атакаВъв времена на поквара, грабежи, убийства се роди един смел мъж, борещ се за слабите и беззащитните, един герой на своето време. Варварите не спират да нападат земите ни и да безчинстват и сега единствената пречка на пътя им си ти смел и благороден варварин, защитник на слабите и безпомощните.

В игра "Варварска атака" (Barbarian onslaught) - трябва да отбивате атаките и злодеянията на безчестни и покварени варвари, интересуващи се само от себе си и незачитайки нищо и никого. Само един варварин е баланса между злините и добротата. Един смел мъж е слънчевият лъч в мрачната тъмнина. В тежки времена се е родил герой нужен на всички, за да пази слабите и беззащитните.

Вървете само напред и не се колебайте да разгромите противниците си, за да се спасите и да спасите много други. Тези варвари нападат и не се интересуват дали срещу тях са мъже, жени или деца. Те избиват всички наред, за да ги ограбят и обезчестят. Но тук е и вашата роля, за да им попречите да се възползват от безпомощните и слаби хорица, живеещи скромният си и смирен живот.

Подобни игри