Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Бой в гората

Бой в гората е изключително интересна игра, която много сайтове за игри предлагат на геймърите. Бой в горатаПо принцип бойните игри са приоритет на момчетата, но със сигурност и сред момичетата има доста техни почитатели. Така че започнете да я разцъквате веднага и ще се пренесете в един друг свят. Впуснете се в люта битка с чудовищата и зомбитата в гората и се стремете да ги елиминирате. Само по този начин ще се придвижвате напред докато достигнете крайната цел. Използвайте меча си, за да убивате врага и се пазете от внезапни и непредвидени атаки.

Впуснете се в луд Бой в гората, който ще вдигне адреналина ви и ще ви накара да се почувствате застрашен във всеки един момент. Колкото по-бързо боравите с меча си, толкова по-малък е шансът на врага да ви нарани. Влезте в ролята на безстрашен самурай и истински горски боец, който не се страхува от заобикалящите го зомбита. Стремете се да елиминирате всички, които се изпречат на пътя ви. Демонстрирайте професионални бойни умения с меч, които ще накарат врага ви да се откаже от евентуална битка. Изпълнете успешно мисията си и поставете нов и трудно пробиваем рекорд.

С Бой в гората вие ще се забавлявате непрекъснато винаги, когато играете тази игра. Тя ще ви въведе в света на чудовищата и зомбитата, които непрекъснато дебнат своите жертви. Въоражени обаче с вашия меч, вие няма от какво да се страхувате, така че атакувайте врага преди той да направи това с вас. Най-добрата защита е нападението и този принцип важи най-вече, когато се води най-лудият Бой в гората (Fight in wood).        

Подобни игри