Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Ахил

Игра "Ахил" (Achilles) - е екшън игра изпълнена с приключения и битки за чест и слава. АхилСигурно всеки един от нас се е виждал, като Ахил и славната битка за Троя. Е в тази игра ще имате възможност да се биете под името Ахил, многобройни врагове ще се изправят пред вас и всичко завсиси от уменията ви , бързината и адаптивността.

В игра "Ахил" (Achilles) - имате възможност да попаднете в античността и да извоювате славни победи в името на най-смелият войн на всички времена и именно Ахил. Ще ви нападат много войни, опитващи се да спрат атаката ви, но ще намерят смъртта си от смелия Ахил. Бъдете ловък използвайте копията на противниците и ги забийте в следващия дръзнал да се изправи пред вас. Като един истински Ахил ще напоите земята с кръвта на загубилите живота си троянци. Троя е пред вас, избийте троянските войни и градът ще е ваш!

Управлявайте със стрелките или "w","a","s","d" а за удар "t","y" за да вземете паднало копие от противник натиснете стрелката на долу или "s", а за да го хвърлите натиснете стрелката напред и удар с ръка.

Подобни игри