Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Хазартни игра са игри в които всеки от играчите слага своя залог отговарящ на останалите играчи и обикновенно има само един победител, който бързо печели няколко пъти над своя залог. Много от играчите мечтаят за бързи печалби, а се прибират разорени. Затова онлайн, флаш, хазартни игри могат да задоволят апетита ви за хазартно разиграване, но без да рискувате реални средства.

Хазартните игри са стрикно съблюдавани от закона и при тях има точни правила. Тъй като този тип игри често разоряват много хора, а пък печелифшите играчи забогатяват бързо държават взима големи налози за този тип игри.

Ние от "Топ игри" сме подбрали и ще добавяме постоянно още и нови хазартни игри, за да задоволим всичките ви желания за хазартна игра. Хазартни игри имат множество жаргонни изрази и един от най-използваните е "комар". Често когато чуете искате ли да поиграем на комар, това означава, че ви предлагат да изиграете някоя хазартна игра. Този тип игри са доста разпространени, тъй като играчите изпитват много силни чувства и надъхване с адреналин когато спечелят, това може би е и основното, което привлича истинските играчи.

Има различни видове хазартни игри, например:
- Ролетки
- Покер
- Сварка
- Ротативки
- Блек джек
- Бридж
и още много други. Това са може би по-известните от тях. Хазартните игри са за хората обичащи силните усещания, днес печелиш много утре губиш всичко.

Прочети още...