Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Трудният Рики

Игра "Трудният Рики" (Tricky Rick) - е забавна и наситена с логика игра, която ще ви прикове вниманието за дълго. Трудният РикиЩе прекарате изненадващо, забавно време през приключението на Рики. Той е робот, който трябва да събира гориво, за да може да продължи да функционира. На пътя към животоподържащата течност (гориво), от която роботите черпят енергия за съществувнето им, са застанали тежки роботи от висш клас, охраняващи горивото из света на робо Рики.

Игра  "Трудният Рики" (Tricky Rick) е робот от среден клас, който трябва да оцелява, събирайки туби с гориво или акумулаторни батерии. Не пропускайте да съберете всичкото гориво и батерии, за да осигурите съществуването на робота трудният Рики. Бъдете находчиви и се опитвайте да предвиждате необходимите ходове, които Рики трябва да извърши, за да събере всичкото гориво и батерии благополучно и без сериозни пречки.

Игра "Трудният Рики" (Tricky Rick) - ще ви забавлява и развлича с интересните робо-модели в играта, както и добре обмислените нива, през които Рики трябва да премине. Играйте тази страхотна игра и ще се пристрастите чак до неяния край. Много игри с роботи са интересни и наблягащи на екшъна, но тук в "Трудният Рики" (Tricky Rick) има много забавление и динамика, както и логическо мислене. Нужно е да сте проницателни и да предвиждате ходовете.

Подобни игри