Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Точен мерник 2

Почитателите на Точен мерник вероятно са останали очаровани от екшъна и динамиката, с които играта е заредена. Точен мерник 2Сержант Бигс, Луис и Смоук безапелационно се разправиха с врага в първата част на играта, въпреки че Смоук загуби живота си. Сега Луис е изправен пред ново предизвикателство – сержант Бигс е пленен и се нуждае от помощ. Останалите членове на екипа са евакуирани с изключение на Луис. Само той може да му помогне и верен на своя сержант, Луис без колебание поема отговорността. Точен мерник 2 е не по-малко вълнуваща от първата част и този път трябва да се оправяте без помощта на сержанта и Смоук.

Помогнете на Луис при изпълнението на неговата трудна задача и измъкнете Бигс от лапите на врага. Той го държи добре изолиран и за да го намерите, трябва да преодолеете много войници по пътя си. Мунициите ви освен това са ограничени, така че гледайте да не ги изхабите напълно. На всяка цена трябва да измъкнете Бигс, който е ранен и абсолютно безпомощен. Докажете своите неоспорими качества и заслужете награда за храброст.

Точен мерник 2 (Sharp trigger 2) ще ви накара да преживеете моменти, от които дъхът ви направо ще секне. Станете част от най-опасната спасителна мисия, пред която се изправят американските сили. Във финалната част ще трябва да носите сержант Бигс поради раните му, а освен това сградата всеки момент заплашва да се взриви. Въоражен единствено с пистолет, Луис за пореден път трябва да показва забележителни умения. Помогнете му при спасяването на Бигс и излезте от сградата преди нейното окончателно рухване.

 

Подобни игри