Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

                Всеки геймър неизбежно е играл тетрис. Почти всяко дете е получавало като подарък такава игра, където постоянно е усъвършенствало своите тетриски умения. В тази игра постоянно се подобряват нови рекорди и затова тя е толкова известна и популярна сред много хора. Вероятно тетрис игрите са сред тези, които винаги ще бъдат на мода.


                В сайтовете за онлайн игри неизбежно ще откриете категория тетрис игри. Почти сигурно е, че всеки такъв сайт има в категориите си поне една, а може би и повече тетрис игри. Тръпката от играта несъмнено е голяма. С минаването на всяко следващо ниво играта става по-трудна, но и по-атрактивна.


                Преди да има компютър, всяко дете е виждало в магазините за телевизионни игри и тетриси. Всеки от тях съдържа много други игри, като стрелба по танкчета, змия с различни нива с лабиринти и много други. Който и да попитате, със сигурност ще ви отговори, че е притежавал тетрис в даден етап от живота си.


                Днес онлайн игрите са в изобилие. Всички сайтове съдържат много категории, защото са много и интересите на различните геймъри. И тъй като много от тях превъртат игрите постоянно, съвсем естествено се насочват към нови предизвикателства. Не всички от игрите предизвикват интерес, но тетрисът със сигурност винаги ще бъде популярен.


                Правенето на много точки е основната цел в тази игра. Тя предразполага към изобретателност, защото различните по трудност нива не са лесни за преодоляване. При много тетрис игри скоростта на фигурките се увеличава с всяко следващо ниво. Доста често минава дълго време, преди геймърите да преодолеят нивото.


                В други случаи тетрисът е по-специфичен. Например има тетриси с еднакви фигурки. За да станат различни, играчът сам трябва да ги промени. Такива варианти има както в онлайн игрите, така и на старите тетриси, който почти всеки помни добре. Но точно трудностите в нивата са причина геймърите да са много запалени.


                Всички деца обичат игрите. Много родители им купуват компютри още докато са малки. Повечето от тях играят игри, преди още да тръгнат на училище. Много от игрите са трудни, ето защо децата започват да се учат на някоя по-елементарна. Началните нива на тетриса наистина са лесни. Скоростта, с която се движат фигурките наистина е малка. Така трупането на много точки е безпроблемно. Подреждането на квадратчетата и чертите в синхрон, за да се свали реда и да се спечелят точки забавляват както децата, така и възрастните. Обичайна гледка е да видите хора в транспорта, които играят тетрис на мобилния си телефон. Някои от изпечените геймъри вероятно ежедневно си организират турнири по тетрис. Изпробвайки уменията си, те с всеки ден стават все по-добри в тази област.


                В тетрис игрите някои от фигурките имат спомагателни функции, които помагат на геймърите. Например ако имате много дупки и незапълнени места в реда, благодарение на един от символите (в доста тетриси това е къса чертичка от две точици) вие можете да „разбиете” неравните места и да изчистите полето. Друг такъв помощен елемент е по-дълга чертичка, която прави редове. Колкото по-дълго я задържите, толкова повече точки ще спечелите. Както сами виждате, тетрис игрите са истинско забавление. Всеки геймър иска да докаже, че е по-добър от другите, ето защо се стреми да прави големи рекорди по брой спечелени точки. В старите тетриси, които се продаваха в почти всеки детски магазин, имаше определен лимит за всяко ниво. Например на всеки 10 000 точки нивото и скоростта на играта се променя. Нивата обикновено са 10, но за преминаването на последното действително се изискват професионални геймърски умения.


                В сайтовете за онлайн игри тетрисите са по-разнообразни. Фигурките са в различни цветове, освен това има „обърнати” тетриси”. Това означава, че играейки, фигурките не падат право надолу, а отиват нагоре. На по-старите тетриси геймърите вероятно ги обръщат наобратно и така продължават играта. Тетрис категориите винаги ще бъдат обект на постоянен интерес. Не е случайно, че в 90 на 100 от сайтовете за онлайн игри има категория тетрис. Макар и стара, тази игра си остава една от най-играните за всички времена. Правилното подреждане на фигурките и чупенето на рекорди по най-много спечелени точки карат много хора дори днес да не спират да играят тетрис игри. Те запълват свободното време на много от тях. Дори и когато сте на работа, спокойно може през обедната почивка да „разцъкате” за час любимата си игра. Това вероятно ще ви зареди с енергия и така по-лесно ще изкарате останалата част от работния ден. По време на пътуване с влак или автобус много от вас сигурно се чудят какво да правят, докато пристигнат. Ето едно ефикасно предложение- вземете лаптопа си и играйте тетрис. Дори няма да усетите кога сте пристигнали.


                Всички деца играят тетрис, ето защо играта е толкова популярна. Вероятно категорията тетрис във всеки сайт за онлайн игри прави най-много посещения. Това не е никак чудно, защото правилата им са изключително прости. Те се усвояват безпроблемно дори от деца на 3-4-годишна възраст. Правилното нареждане на фигурките е забавление, което в никакъв случай не бива да пропускате. Дори и хората, които гледат скептично на онлайн игрите, ще променят мнението си, когато се зарибят по тетриса. Благодарение на него те ще станат върли привърженици на игрите онлайн и сами ще искат да усъвършенстват геймърските си способности. Тетрисът е игра, която не е натоварваща и е идеално средство, когато искате да се развличате през свободното си време. Като при всяка игра и там е необходима концентрация, но така или иначе е лесна. Именно простите и леснодостъпни правила са в основата на популярността на тетрис игрите. Това е една от първите игри, които всеки геймър играе, когато навлиза в тънкостите на геймърството. Дори днес, който и да попитате, почти сигурно ще ви отговори, че е играл на тетрис било като ученик, било дори още в детската градина. В магазините тетрисите вероятно са на изчерпване. Но благодарение на сайтовете за онлайн игрите тетрис игрите винаги ще са достъпни за многобройните си почитатели. Така че всички фенове на тетриса трябва да са благодарни на сайтовете за игри, които задължително добавят в категориите си и тетрис. Това е така, защото тетрисът винаги ще е интересен и тази тенденция ще се запази още дълго време.


                Слушането на музика и гледането на филми са сред най-практикуваните хобита. Но играенето на игри също не отстъпва в това отношение. Във влака много от пътниците прекарват времето си именно в игра на тетрис. Това е още един аргумент в полза на твърдението, че тетрисът е изключително популярен както сред малки, така и сред по-възрастни хора. Наред с изобилието от игри днес конкуренцията между всяка една от тях е изключително голяма. Но специално за тетриса нещата изглеждат повече от добре. Дори и за най-големите геймъри е очевидно, че интересът към него нараства ежедневно. Някои от най-изявените му привърженици дори си пазят старите тетриси, които всеки е имал като деца. Ако искате и вие да играете тетрис, още сега влезте в един от многобройните сайтове за игри. Станете най-добрия тетрис играч, като подобрите всички предишни рекорди. А ако искате да се докажете като добър играч, пуснете тетриса на най-трудното ниво и пробвайте да го преминете. Не забравяйте, че всеки е бил начинаещ, затова не се отчайвайте. Колкото по-дълго играете тетрис, толкова по-добър ще станете с времето. Просто не спирайте да играете винаги, когато имате възможност. Ако сте достатъчно упорит, няма начин да не усъвършенствате своите умения. Запалите ли се веднъж по тетриса, той ще стане любимата ви игра.


                Категориите във всички сайтове за онлайн игри са много. Тетрисът е една от тези, които се играят от почти всички потребители. Ако влезете в някой сайт и видите посещенията във всяка игра, ще се убедите, че категорията тетрис е водеща по посещения. По този показател тя вероятно отстъпва на много малко други игри. Но най-добре ще се убедите, ако още днес влезете в един от сайтовете и започнете да играете тетрис. Различните нива на трудност изправят повечето геймъри пред истинско предизвикателство. Повечето от тях всячески се стремят да развиват уменията си в много сфери и тетрисът не прави изключение. Нещо повече, той е една от игрите, в които те се насочват първо. Дори и да не ви е любима категория в началото, с течение на времето тетрисът ще стане именно такава. За това има много причини, но вероятно всичко се корени в трудността на нивата и творчеството, което всеки трябва да прояви, строейки фигурките в правилни редички, за да спечели максимален брой точки. Тетрисът и пасиансите са сред най-играните игри. Всеки вероятно ги има на своя компютър, за да са му под ръка, когато има свободно време. Тетрис игрите са известни в целия свят и точно затова успехът им сред геймърите е голям.


                Ако още не сте се убедили във всичко това, значи непременно трябва още днес да влезете в някой от сайтовете за игри. Там непременно ще откриете категория тетрис, ето защо няма да е проблем да започнете да играете веднага. Почти сигурно е, че ще станете един от най-големите фенове на категорията. Тетрисите винаги са привличали много хора. Организирайте турнири между приятелите си и се забавлявайте истински през свободното си време. Тетрис манията със сигурност ще ви завладее напълно и няма да можете да се измъкнете от нейното обаяние. Почувствайте магнетичното въздействие, което тетрисът оказва върху всички геймъри и станете най-добрия в тази област.

Прочети още...