Световно първенство по футбол 2010г

Топ Игри ОРГ - играй най-яките игри в БГ

Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Световно първенство по футбол 2010г

Игра "Световно първенство по футбол" (Soccer world cup) - ще ви пренесе в борбата за световната купа по футбол през 2010г. Световно първенство по футбол 2010гИзберете си отбор, с който да играете и разбийте опонентите си, вземете световната купа и станете световен шампион по футбол. Може да избирате от отборите, които са се класирали за световното по футбол през 2010г. За съжаление България не е от тях, но се надяваме, че на следващото световно ще сме основен фактор! :)

Игра "Световно първенство по футбол" (Soccer world cup) - е лесна за управление, с мишката и клавиатурата. Важното е да държите топката, да отправяте точни и добри пасове и естествено с мощни шутове в рамките на противниковата врата да бележите голове за отбора, който сте избрали. Играта е с добра графика и е добър начин за прекарване на свободното време за всички запалянковци.

Световното първенство по футбол е може би едно от най-следените събития и предизвиква огромен интерес от всички националности. Тази игра ще ви пресъздаде борбата за световната купа по футбол през 2010г., където крайният резултат зависи само от вас и вашите умения.

Подобни игри