Световно първенство по футбол

Топ Игри ОРГ - играй най-яките игри в БГ

Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Световно първенство по футбол

Игра "Световно първенство по футбол" (Virtual world cup) - е мини виртуално първенство по футбол от 2006г. в Германия. Световно първенство по футболУмаленят мащаб не позволява 11 футболиста на терена, за това ще може да се възползвате от трима играчи и един вратар. Въпреки умалената версия играта е много забавна и интересна, ще ви грабне и като истински запалянко ще направите всичко възможно, за да победите противниковият отбор и да му покажете как се играе футбол.

В игра "Световно първенство по футбол" (Virtual world cup) -  (Virtual world cup) - ще може да усетите духа на световното в Германия през 2006г. Създателите на играта са се постарали да направят управлението лесно, движението на играчите става със стрелките за пас "z" и за изстрел "x". Компютърът сам позиционира играчите (този който е най-близо до топката). Ако един футболист играе прекалено дълго с топката, той се изморява и физическите му сили намаляват.

В този умален вариант на "Световно първенство по футбол" (Virtual world cup) - ще ви накара да се почувствате като един от футболистите на терена. Все повече запалянковци предпочитат да се включват във футболните борби чрез онлайн, флаш игрите.

Подобни игри