Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Последна защитна линия

Обичате ли игрите със стрелба? Искате ли да победите врага и същевременно да развиете професионални стрелкови умения? В такъв случай Последна защитна линия (Final line of defence) е играта, която ще ви помогне много в това отношение. Последна защитна линияТрябва непременно да унищожите врага, преди той да е разрушил изцяло вашата база. Не позволявайте това да се случи, защото в противен случай ще загубите играта.

Стреляйте непрестанно по нашествениците, докато ги унищожите напълно. Вие сте единственият останал защитгник, така че от вас зависи дали базата ще оцелее. Наистина е необходимо да боравите добре с оръжието, защото всяко следващо ниво става все по-трудно. Именно тогава си проличава доколко сте истински геймър. Като цяло първите нива на всички игри са лесни, но по-нататък нещата се усложняват. Врагът става по-бърз и значително се увеличава в числено отношение. Следователно и вашите действия трябва да са по-бързи и координирани.

Последна защитна линия е идеалната игра за всички от вас, които обичат стрелбата, екшъна и динамиката. Колкото по-дълго удържате врага далече от базата, толкова повече точки печелите. Не позволявайте на нито един нашественик да припари до базата и да започне да я руши. Тя задължително трябва да се запази, ако искате да минавате нивата. Забавлявайте се истински с Последна защитна линия винаги, когато имате свободно време. Не позволявайте на врага да се приближава до базата, а спрете рано неговите опити. Със своята изключителна динамика играта е любима на геймърите, които са фенове на стрелбата и екшъна. Тази игра ще стане и ваша любима веднага щом започнете да я играете.

                                               

Подобни игри