Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Игри Костенурките нинджа (Ninja Turtles) са поредица от игри, в които главните герои са известните костенурки нинджа появили се от анимацията "Ninja Turtles". Тази световно известна анимация бе пресъздадена и в игрален филм в няколко части. Тези герои са предпочитани от много играчи на екшън игри, заради техният положителен принцип. Костенурките нинджа са екшън герои борещи се с неправдата и насилието, те пазят слабите и беззащитните от злодеите. Техен вечен противник е Шрьодер и бандитите му Кранк, Бибоп и Рокстеди.

Шрьодер иска за завладее земята и всички хора да му служат, но костенурките нинджа винаги успяват да попречат на плановете му. Костенурките нинджа са добре обучени нинджи от техния учител Сплинтер, който е бил един от най-добрите майстори в нинджа изкуството. Сега Сплинтер е обучил свойте ученици костенурките нинджа, като всеки един от тях е развил най-добре умението си с определено оръжие. Рафаело е майстор на триножниците, Донатело е майстор на тоягата, микеланджело е майстор на нонджагото, а Леонардо е майстор на мечовете.

Така започва борбата срещу злото на костенурките нинджа, те имат и приятели, които им помагат да уцелеят между хората, а и често ги измъкват и предпазват от капаните на Шрьодер.

Прочети още...