Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Квадрати

Забавлявайте се с игра "Квадрати" (Quatro), в която целта е да обградите точките в квадратче, като всеки съперник има право на един ход, когато направи едно квадратче и затвори кутийка отново е на ход същият играч. КвадратиКойто събере повече точки той печели в тази забавна, логическа игра. Преди да играете помислете добре дали взимате квадратчето с достатъчно точки, не прибързвайте в ходовете, ако нежелаете да загубите.

В игра "Квадрати" (Quatro) - логичното и математическо мислене е основното за да победите в тази игра. Пресмятайте точките си, за да не се окажете с пръст в уста. Играта е много полезна и за деца, тя развива логическото мислене  и в същото време не натоварва с излишни сложни манипулации.

Игра "Квадрати" (Quatro) - ще ви накара да се почувствате като математик, когато победите в нея. Не пропускайте да се позабавлявате с една от стойностните игри създавани за онлайн игра. Всеки добър играч от време на време обича да се изпробва в такива математически предизвикателства. Логиката е била в основата на първите игри с прости предмети са се целяли по-сложни логически решения и това е забавлявало играчите в тези първи игри създавани някога!

Подобни игри