Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Игрите с карти винаги са били обект на постоянен интерес от многото геймъри. Именно поради тази причина в почти всички сайтове за онлайн игри има такава категория. Различните пасианси като Solitare и Spider Solitare пък ги има на повечето компютри. Освен това много хора играят онлайн покер или белот.


    Пасиансите между другото са интересни и развлекателни. Още преди да имат компютър, много хора са ги редили вкъщи на масата. Всеки разполага с поне две тестета карти и пасиансите със сигурност са заемали доста от свободното време. Днес благодарение на сайтовете за онлайн игри реденето на пасианс не представлява никаква трудност. Достатъчно е само да въведете в Гугъл игри с карти и пред вас ще излязат много резултати. Игрите с карти са любими на хора на различни възрасти, като особено популярни са те сред младите. Но и голям брой деца имат понятие от тях, особено за игри, свързани с магически карти. Любимите им анимационни герои като например Юги О доставят удоволствие не само от телевизионния екран. Магическите карти Юги О съдържат определени точки и способности. В детските градини и в училищата е напълно обичайна гледка през междучасията група деца, които играят карти в коридора.

Има най-различни игри с карти и всички в по-малка или голяма степен привличат доста почитатели. Белотът и сантасето също са сред предпочитаните игри, особено първата. Когато ходите на екскурзия с приятели вие почти сигурно взимате тесте карти и винаги се намира група от четири души, необходима за белот. Напълно нормално нещо е цялата вечер да премине в игра на карти. В Интернет има много такива, ето защо покер или бридж може да играе всеки,и то винаги когато пожелае. Трудно е да се прецени коя игра има най-много фенове, но вероятно това са пасиансите. Те са много на брой и всеки един от тях има достатъчно интересни правила, за да е атрактивен за геймърите. Един такъв например е Spider Solitare, като при него има различни нива на трудност. Последното от тях се играе и с четирите бои и за да го подредите успешно, действително са необходими съобразителност и много мислене. Ако пък искате да намерите някоя по-интересна или трудна игра, най-добре поровете из различните сайтове за игри. Почти сигурно в повечето от тях има категория игри с карти.

Тъй като геймърите имат различни предпочитания, сайтовете са длъжни да предлагат достатъчно богат и разнообразен избор. Със сигурност може да се твърди, че тази категория е една от най-посещаваните и че благодарение на нея доста сайтове се радват на много посещения. Доказателство за засиления интерес към игрите с карти е фактът, че много деца още от ранна възраст ги играят. Повечето родители учат децата си да играят пасианс на компютъра и впоследствие те стават много добри в тази област. Вероятно не е изключено между родителите и децата да възникват спорове относно това кой да седне пред монитора, за да играе карти. Между другото онлайн игрите с карти са превъзходен начин за прекарване на свободното време. Нещо повече, днес това се е превърнало в ежедневие и дори на работното място в обедната почивка много хора разцъкват различни пасианси и други игри с карти.

    Много често при пътуване с влак или автобус вие вероятно се чудите как да си запълните времето. Един от начините е четенето на книга или слушане на музика. Но все по-често хората си взимат лаптопа и гледат на него филми. Но тъй като обикновено филмите траят до два часа, а понякога пътуванията са по-дълги, реденето на пасианси запълва остатъка от пътуването. Има дори случаи, когато цялото пътуване минава в редене на пасианси. Тъй като някои от тях изискват време и концентрация, подреждането им понякога трае доста дълго. Често вие дори не усещате кога сте пристигнали и трябва да слезете от автобуса. Пасиансите действително помагат за развиване на мисловната дейност. Това се отнася не само за пасиансите, но и за белота или покера. Особено важна е концентрацията при отборните игри, защото само така вие и съотборникът ви ще съумеете да спечелите. За целта трябва непрекъснато да следите кои карти са минали при раздаванията.

Много хора играят в онлайн турнири по покер. Те правят това по ред причини, като една от тях е усвояването на тънкости при покера. А има и такива, които се издържат единствено от игра на покер. Между другото ако сте достатъчно добри в тази игра, положително може да спечелите добри пари. Има сайтове, специализирани единствено в изучаването на покер. Ако се интересувате от него, непременно потърсете в Интернет. Каквото и да се говори, всички игри с карти са интересни на много хора и тази тенденция няма изгледи да се промени. Тъй като децата още от рано се научават на игри като белот, сантасе и др., почитателите им се увеличават постоянно. По отношение на различните пасианси нещата стоят по абсолютно същия начин. Всеки е играл Solitare на компютъра си. Това е може би най-разпространеният вид пасианс. Ако не сте го играли още на компютъра си, то непременно сте го правили вкъщи на масата в хола или кухнята.

Въпреки че в Интернет е пълно с различни игри с карти, във всеки дом има поне по няколко тестета, закупени от книжарницата. В сайтовете за игри има много игри с карти и това е причината те да са постоянно посещавани. В тях дори можете да намерите и най-простите игри, каквито са войната или кенткупе. Но тези игри се играят предимно от малки деца. Сред възрастните най-предпочитани са пасиансите и покера и белота. Много хора се отнасят скептично към игрите с карти. В доста случаи повечето хора се научават да играят карти сравнително късно. Научите ли се обаче веднъж, винаги ще ви бъде интересно. Когато сте на хижа за уикенда е нещо напълно обичайно при вас да дойде човек от друга компания и да ви помоли да сформирате четворка за белот. Също така когато пътувате с влак е възможно спътникът ви да поиска да изиграете сантасе. Всички тези факти говорят много в полза на игрите с карти. Без значение дали ги играете на компютъра или вкъщи, те винаги ще бъдат актуални. Така че ако някой от приятелите ви не умее да играе карти, непременно трябва да го научите.

    По този начин най-малкото, което печелите, е че винаги ще може да запълвате свободното си време. Ако искате то да бъде прекарано пълноценно, пасиансите са идеалния вариант. Тъй като всеки път те са различни, ще трябва добре да мислите и да бъдете постоянно концентрирани. Много често изглежда, че пасиансът, който редите, няма да излезе. В някои случаи това действително е така, но ако добре помислите, е твърде възможно да откриете печелившия ход. Правилата им не са толкова сложни за усвояване. Ако мислите, че не може да се справите с тях, винаги има възможност да помолите ваш близък или приятел да ви ги обясни. При пасиансът Solitare например той трябва да се нареди за определено време. Ето как това е идеална възможност да си организирате турнири с приятели. Станете истински експерт и подредете колкото можете пасианси за по-кратко време. Емоциите и забавлението, които той носи, са гарантирани. Не е случайно, че и много деца се научават на него и впоследствие стават едни наистина добри геймъри. Освен това всички игри с карти са за предпочитане пред някои други категории, които не оказват добър ефект сред малките. Такива например са игрите със стрелба и въобще всички, в които има елемент на насилие.

При игрите с карти нещата стоят по точно обратния начин. Те неимоверно много развиват креативността и мисленето и помагат за концентрация. Нещо повече, при игри с карти няма как да спечелите, ако не проявявате много ловкост и съобразителност. В това отношение е показателен покерът. Има редица случаи, когато играчите изглежда ще загубят, а после печелят убедително. Това се дължи както на правилно изиграни карти, така също и до способността да се блъфира в определени ситуации. Всеки картоиграч при раздаване на картите има свои навици. Ако сте достатъчно ловък, може да ги научите и така по реакцията на седящия срещу вас да научите какви карти държи. Запазването на спокойствие и на безизразно лице определено са ключов елемент при покера. Но за тази игра не всички имат необходимите нерви и познания. За любителите на игри с карти е най-добре да редят пасианси, за да усвоят тънкостите им, защото и те не са малко. Всички те са безобидни и няма защо да се тревожите, че детето ви прекарва значителна част от времето си пред компютъра. Реденето на пасианси наистина е добро занимание и това рано или късно си проличава.

Много пъти концентрацията, необходима при реденето им помага на децата да постигнат такава и в училище. Това впоследствие води до повишаване на успеха, което е добре дошло както за тях, така и за родителите. За разлика от много игри с карти пасиансът винаги ще се радва на постоянен интерес. Правилата им никак не са трудни за усвояване и именно това е причината за тяхната популярност. Сайтовете за онлайн игри непременно трябва да ги имат в категорията си игри с карти, ако искат да правят достатъчен брой посещения. Както може би добре знаете, много често некачественият подбор на категориите води до слаби посещения в редица сайтове за игри. С пасианси в категорията това няма как да се случи. Всички игри с карти се радват на интерес сред много геймъри. Така те се разтоварват и прекарват добре свободното си време.

Прочети още...