Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Игри пъзели е една от най-забавните и всъшото време подходяща за развитието на малки дечица категория игри. Игри с пъзели са интересни и разтоварващи игри, без особено напрежение и мисловна дейност. Пъзели игри са подходящи за развитието на детското усещане към цветовете и формите.

Игри на пъзели са възникнали през 18 век в Лондон. Тогавашните игри за пъзели са били направени от дърво. В днешно врем са особено популярни игри пъзели онлайн.

Детски игри пъзели са едни от най-предпочитаните забавления за малките ни приятели. За това и TopIgri.org добави категория пъзели игри, като основна част от този сайт!

Реденето на пъзели е вероятно едно от любимите занимания на децата. Всички те със сигурност са получавали пъзел за подарък, независимо дали за рожден ден или по случай успешното завършване на поредната учебна година. Без съмнение пъзелите помагат много за развиването на въображение, творческо мислене и креативност. В сайтовете за онлайн игри има различни по съдържание жанрове, между които фигурира и игри пъзели. Те са подходящи за хора на всякакви възрасти и съответно имат различни нива на трудност. И ако с лесните пъзели се справят почти всички геймъри, то с подредбата на по-сложните нещата са коренно различни. Нещо повече, те изискват както повече концентрация и внимание, така също и бързи действия, защото за подреждането им обикновено разполагате с ограничено количество от време. Ето защо трябва да бъдете едновременно бързи и концентрирани и да съумеете да подредите пъзела преди изтичане на времето. Това е единственият възможен начин да съберете най-много точки и съответно да поставите рекорд, който няма да бъде подобрен в продължение на дълго време. Що се отнася до броят на онлайн пъзелите, той със сигурност е огромен.

Прочети още...