Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Дузпи

Дузпи е също много яка игра, в която вие може да избирате от много отбори и за каква купа да се състезавате. ДузпиЕдновременно сте в ролята на футболист и вратар за вашия отбор, така че имате голяма отговорност. Освен че трябва да покажете майсторски изпълнения, трябва също така да проявите добри рефлекси. В противен случай ще допуснете гол, който може да се окаже решаващ за крайния изход на играта. Усетете неповторимата атмосфера на терена и чуйте екзалтираните скандирания на запалянковците. Станете шампион със своя отбор и поставете нов световен рекорд.

При изпълнението на дузпите трябва да се внимава, защото ударите ви може да са неточни. Следете добре стрелката и цъкнете с мишката, когато прецените най-изгодния момент. С напредването на играта противниковия отбор става по-добър, а неговият вратар – по-труден за преодоляване. Истинските геймъри обаче със сигурност ще се кефят на играта, защото ще искат да усъвършенстват своите способности. Станете най-добрия изпълнител на дузпи и направете отбора си носител на трофея. Със сигурност ще се забавлявате с Дузпи, защото това е една от най-яките футболни игри.

Футболът неслучайно е определян като „цар” на всички игри. Няма друга игра, която да носи толкова емоции и добро настроение. Усетете го още сега, като започнете да разцъквате Penalties fever. Вкарайте всичките си дузпи и отразете тези на противника. Поставете на колене големите отбори като Барса и Реал и докажете, че във футбола никога няма нищо сигурно. Дузпите са решаващи в много мачове, така че при тях се изискват изключителни професионални умения. Станете европейски и световен шампион и заслужете уважението на вашите противници.

 

Подобни игри