Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Гран При - Формула 1

Състезанията от "Гран При" (Grand Prix) се провеждат на територията на пет континента (Европа, Австралия, Азия, Северна и Южна Америка) . Гран При - Формула 1Това състезание е пистов шампионат и се нарича още "Формула 1". Победител се излъчва на базата на събраните точки през целият сецен в шампионата, а титли се присъждат още и на конструкторите на болидите.

Игра "Гран При" (Grand Prix) - е със състезателен харкатер, в която управлявате болид като истински пилот. Играта е много забавна и в същото време ви увлича, опитвайки се да вземете първото място във всяко състезание. Болидите са малки, но мощни и ако не внимавате ще излезнете от пътя и ще загубите скорост.

В игра "Гран При" (Grand Prix) - управлявайте болида си със стрелките и не се пестете. Смело настъпете газта и покажете как един истински пилот печели това толкова престижно "Грант При" (Голяма награда) от формула 1.

Формула едно придобива все повече фенове и в България. Често се организират и екскурзии до някое състезание, в което може да се насладите на красотите, на държавите домакини, да се изкефите максимално на ревящите мощни двигатели от болидите.

Подобни игри