Възраждането на Атлантида

Топ Игри ОРГ - играй най-яките игри в БГ

Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Възраждането на Атлантида

Игра "Възраждането на Атлантида" (The rise of Atlantis) - е страхотна пъзел игра с 3д графика, за пъзел играта е с много движение и това действа много разпускащо. Възраждането на АтлантидаИграта ще ви грабне с приятното движение на парчетата, които подреждате, парчетата са в римски стил и всяко ниво носи име на римска провинция или събитие свързано с Рим. Със сигурност в Рим не са могли да играят тази игра, но пък вие имате шанса да се забавлявате и да разпускате приятно с играта "Възраждането на Атлантида" (The rise of Atlantis).

Може много неща да се кажат за римските пъзели, но те са си едни от най-интересните логически игри, забавляват с опростените правила и леснотата на игра, а всъщото време те карат да се средоточиш и да реагираш колкото се може по-бързо и да раздвижиш парчетата. Самото им премахване от дъската е направено по много приятен и успокояващ начин.

Забавлявайте се с игра "Възраждането на Атлантида" (The rise of Atlantis), тя е лесна за управление играе се само с мишката. По време на играта ще имате още инструкции, помагащи ви да играете по-добре.

Подобни игри