Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Военни игри

Военни игри са игри от военен характер - война между племена, кланове, държави  светове и т.н.. Често военните игри са свързани с вземането на важни решения от които зависи не само дадената битка, но и изхода на войната. Когато имате време да помислите, не бързайте с решение, а помислете за най-правилното решение. Незабравйте, че в реалнио време от вашето решение зависят много човешки животи и то на близки хора.

Военните игри са симулация на военно време между различни племена, кланове, държави  светове и т.н.. Бъдете смели и се забавлявайте, все пак това е само игра.

Военни игри в мрежата се качват постоянно и така геймърите, които са почитатели на военната тактика  и оръжие, могат по прекрасен и ползотворен начин да запълнят свободното време. Нещо повече, голяма част от тях прекарват по две или три нощи, играейки непрекъснато някоя военна игра, което ги превръща в топ игри. Всички такива игри определено са зарибяващи, защото всеки иска да спечели битката и напълно да унищожи врага. За тази цел се използват различни оръжия – гранати, ножове, пистолети, автомати. Всеки геймър може да избере оръжието, което според него е най-удобно и практично. Важното е да проявите бърза и точна стрелба и да не позволявате на противника да се разгърне. Винаги, когато се разразяват военни битки, има сериозна опасност за живота на войниците. За да оцелеят, те са принудени да проявяват изключителна ловкост и съобразителност. Отговорна е и задачата на снайперистите. Поради това, че снайперът е оръжие, което може да поразява от далечно разстояние, на тях се поверяват изключително важни, отговорни и опасни мисии. Предимството на снайперистите е в това, че те не са принудени да действат от близко разстояние и опасността за живота им не е толкова явна и голяма.

Прочети още...