Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Взриви влака

Повечето онлайн игри в различните сайтове са предназначени да разтоварват и забавляват геймърите. Взриви влакаВсеки такъв има свои предпочитания. Броят на тези, които харесват игри с влакове също е значителен. Една такава игра е Взриви влака (Dynamite train). Правилата са изключително прости и за никого няма да представлява трудност нейното усвояване. Просто трябва да поставите пръчките с динамит на обозначените от стрелките места върху моста.

След това задвижете влака и миг преди да стъпи на моста активирайте детонацията. Както сами виждате няма нищо сложно. Ще се забавлявате наистина много с Взриви влака (Dynamite train), защото колкото по-добре го взривите, толкова повече точки печелите. Тази игра вероятно е известна на истинските запалени геймъри. Ако досега не сте я играли в никакъв случай не я подминавайте. Макар и лесна за усвояване тя е не по-малко атрактивна от останалите игри. Всички деца и възрастни могат да я играят винаги, когато им се иска да запълнят част от свободното си време.

Игрите с влакове са най-различни. В някои от тях влакът трябва да бъде оцветен или да премине по опасна жп линия. Във Взриви влака (Dynamite train) всичко, което трябва да направите, е да детонирате моста и да накарате влака да се задвижи. С всяко следващо ниво трудността се увеличава, така че със сигурност няма да скучаете. Между другото дори и някои онлайн игри да изглеждат скучни, в тях винаги има интересни детайли. Ето защо въпреки простите правила не трябва да подценявате Взриви влака (Dynamite train). Ако сте истински геймър непременно я играйте и ще видите, че тя много ще ви хареса. 

Подобни игри