Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Битката на хората

Игра "Битката на хората" (Human campaign) - е стратегическа игра с история за последните защитници на човечеството. Битката на хоратаСмели рицари, хвърлящи се стремглаво в борба за спасяване на човешката раса. Кръвожадните орки са завзели цялата карта и са изтребили всичко по пътя си. Останал е само един последен замък на хората, в който е последната надежда за съществуването на човешката раса. Смелите рицари, управлявани от теб последният крал на хората не се страхуват да дадат живота си за техните поколения и свободата си.

В игра "Битката на хората" (Human campaign) - трябва да проявите стратегическо и военно мислене, за да успеете да сломите многобройната армия на орките с помощта на вашите верни рицари. В тази игра нямате право на втори шанс, ако не успеете да защитите последният замък на хората, това ще е края на човешката раса. На вашите плещи лежи тежката отговорност да се съхрани една цяла раса, хората!

Не се колебайте да изтребвате орките, защото и те няма да го направят. Нямате време да съжалявате за загубените приятели в тази опустошителна война между две раси. Смело водете напред верните си рицари и изтребвайте злите орки, желаещи сбогубването на човечеството. Не го правете заради себе си и приятелите си до вас, направете го заради семействата си и децата си.

Подобни игри