Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Билярд

Игра "Билярд" (Billiard) - ще ви даде възможност да си изберете от няколко варианта игри. БилярдТози билярд се доближава много до реалното усещана за игра на билярд. Може да избирате игра, в която както знаете в билярда е разделен на големи малки топки + черна и бяла. Бялата топка е тази, която удряме с щеката и целим дугите топки. Черната остава за накрая, когато играчът си вкара всички топки от неговия тип (големи или малки) трябва да вкара черната в срещуположния джоб на последно вкараната топка от неговия тип. Друг тип игра е вкарват се наред всички топки няма значение от цвят  и тип, печели, този който е вкарал най-много.

В игра "Билярд" (Billiard) - може да играете двама или с компютъра. Ще може да вкусите от истинското удоволствие от игра на билярд с приятел.

Билярд (Billiard)  е предпочитана игра от много различни хора от деца до възрастни, от хлебари до космонавти. Тази игра е много занимателна и в нея може да проверите точната си преценка на погледа и ръката. Страхотна игра, която трябва всеки един човек да опита поне веднъж в живота, за да се зариби и да играе редовно с удоволствие и наслада.

Подобни игри