Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Покер

Покер (Poker) е страхотна спортна и хазартна игра, призната в целя свят. ПокерИма стотици разновидности на покера, които се играят и за това играчите предварително се разбират за правилата на играта. Покер се играе от 2 до 10 играча и в реалните правила играч няма право да се откаже докато не загуби твърде много или ако печели играта приключва когато се откажат неговите противници.

Има много бройни версии за произхода на играта "Покер", но едно е сигурно, че тази игра се играе от много дълго време и все повече хора. Дори има първенства по покер с награден фонд. Играта е изключително трудна и ако сте някой аматьор няма да успеете да победите. Със сигурност най-важното в тази игра са картите които ви идват, но разковничето е да може да познаете кога противникът блъфира или наистина държи силни карти.

Играта "Покер" може да е доста забавна и надъхваща когато печелите, но започнете ли да губите със сигурност няма да се почувствате добре. Ако сте привърженик на този спорт разбирате за какво говоря, но ако сте начинаещ бъдете сигурни, че покера ще ви изненада неочаквано. Ако сте начинаещ ви препоръчвам да играете с по-малки залози, за да не изгубите набързо всичко, което имате.

Подобни игри